Behov for TOLK?

La oss hjelpe med å forstå.

Smitolk er en egen avdeling under Smartstudy. Vi har et eget nettsted for bestilling av tolk – og for å registrere deg om du vil være en del av Smartstudy-gjengen. Vi vil tilby de mest etterspurte språkene i regionen vår, og vårt mål er å sikre leveranser av topp kvalitet. 

Tolking handler om å få mennesker til å forstå hverandre.

Vi tilbyr tolking på de mest etterspurte språkene i regionen vår, og vårt mål er å sikre leveranser av topp kvalitet. Derfor er det viktig at våre tolker har nettopp de kvalitetene som sikrer forståelse.

Oppmøte?

Fjerntolking? Tlf? Skype?

Smitolk tilbyr trygg tolking på de mest etterspurte språkene, ved oppmøte eller fjerntolking via telefon eller nett-tjenester som Skype.

Et klart mål: kvalitet!

Vi vet at dårlig tolking kan føre til negative konsekvenser. Derfor er det viktig for oss at tolken er profesjonell, god på språk og kjenner sin rolle.

Kvalitet = utvikling

Vi sørger for at våre tolker er i kontinuerlig utvikling. Dette gjør vi ved å følge opp alle våre tolker individuelt, holde interne kurs og seminarer, og sist, men ikke minst: det er et minstekrav at tolken har tospråkstesten og er registrert i tolkeregisteret.

 

Hos oss får du også en ny og viktig tjeneste – Kulturoversettelse

Ofte er det ikke bare ord som skal tolkes.

I mange møter og samtaler kan det være svært viktig å avklare kulturelle koder. Med en Kulturoversetter til stede, får møtet en nøytral ’språkmegler’. Han/hun har en mer aktiv og sentral rolle enn en ren tolk og kjenner samfunn og verdier på begge sider av språkene. Du vil oppleve at kulturoversetteren bidrar med verdifull forståelse på tvers av kulturer.

Kulturoversettelse er en ny idé fra Smitolk.

Kulturell kompetanse

I et samfunn som blir mer og mer mangfoldig og sammensatt, vil kulturell kompetanse blir mer og mer verdifull. 

l

Hvordan er praksis? Og kunnskapssynet?

Vi spør: Hvor går grensene? Hvordan er praksis? Har vi ulikt kunnskapssyn? Og hva med kjønn, klasser og makt?

Vi sier: La oss hjelpe med å forstå.

Vi søker gode og kjekke tolker!

Er du både flink og kjekk, er du velkommen som smitolk! Smartstudy tilbyr nå tolketjenester på de språkene som ifølge IMDI er de mest etterspurte – og vi gleder oss til å møte deg!

…og det skal være kjekt hos oss!

Vi tar vare på våre tolker. Her finner du møtesteder for faglig påfyll, støtte og kontinuerlig utvikling. Vi satser rett og slett på tolker med gode allmennkunnskaper. Det skal være kjekt å være tolk hos oss!

R

En ny aktør – med lang fartstid

Smartstudy er en veletablert bedrift som tilbyr tjenester for innvandrere og flyktninger. I 20 år har vi gitt og gir tilbud i både offentlige og private sammenhenger. Rogaland er fylket vårt, og vi samarbeider godt med lokale NAV-kontor og bedrifter. Smitolk er en naturlig utvidelse for oss. 

 

Alle smarte tolker: kom og smil!

Smartstudys tolketjeneste Smitolk har sitt naturlige utspring i våre andre språktjenester. På den ene siden er vi relativt nye på selve tolkemarkedet, men på den andre siden er vi en godt kjent aktør i språkopplæringen. Vi har gitt og gir tilbud til innvandrere og flyktninger i både offentlig og privat sammenheng i 20 år. Rogaland er fylket vårt, og vi samarbeider godt med lokale NAV-kontor og bedrifter.

Våre tolker skjønner seg på kulturelle forskjeller, og vi har drevet med språkopplæring i lang tid. Vi er lokale, og vi kan Rogaland. Vi har vært her lenge og samarbeider godt med lokale Nav-kontor og bedrifter.

Vi har mye på hjertet.

Smartstudy ønsker å delta i det offentlige ordskiftet. Se noen av våre bidrag her.

Integreringsmesterne – Geir Bakken i samtale med Farid Ghiami

Integreringsmesterne er en serie kortfilmer fra Smartstudy. I denne serien møter du mennesker fra andre land som har blitt en del av det norske samfunnet. De forsørger seg selv og sin familie og er med og skaper verdier der de bor. Vi har lyst å fortelle historiene om...

les mer

Ny serie! Integreringsmesterne – teaser 1

Integreringsmesterne er en serie kortfilmer fra Smartstudy. I denne serien møter du mennesker fra andre land som har blitt en del av det norske samfunnet. De forsørger seg selv og sin familie og er med og skaper verdier der de bor. Vi har lyst å fortelle historiene om...

les mer
Her finner du oss
Smartstudy AS Innovasjonspark Stavanger
Prof. Olav Hanssens vei 7a
4021 Stavanger

©
OM SMARTSTUDY
The way to learn! Smartstudy skiftet navn i april 2018 – fra Smi språk og kultur AS. Smi språk og kultur ble etablert desember 2015 og var inntil da en avdeling i smi human AS – et selskap som har røtter helt tilbake til 1990. Fra 1. januar 2016 ble de ansatte i avdelingen språk og kultur i smi human overført til det nye selskapet Smi språk og kultur AS. All erfaring opparbeidet i smi human dannet basis for det nye selskapet.
Farid Ghiami er selskapets daglige leder, og med navneskiftet til Smartstudy søker vi flere og nye markeder. Mennesker skal alltid lære – og vi ønsker å bidra til læringen på den beste måten.

Pin It on Pinterest