Hvorfor norsk?

Dette lille språket, i dette lille landet… Men her er du! Og som norskkurs-deltaker, vil du oppdage hvor viktig det er å kunne kommunisere med folk. For språk er kommunikasjon, det er det som avgjør om du forstår og blir forstått. Og når du beveger deg i arbeidslivet og i det sosiale livet, er godt språk noe av det aller viktigste du kan tilegne deg. Det åpner dører.

Lær norsk på en morsom og inspirerende måte.

For oss står behovet ditt i sentrum. Vi underviser ved bruk av varierte metoder i grupper på opp til 15 deltakere. Fokuset er å kommunisere mest mulig og bruke norsk aktivt fra dag én.

 

 

Våre kurs er tilpasset nivåene A1–B1 og vi følger «Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere». Uansett om dine ansatte er på nybegynnernivå eller ønsker å forberede seg til Norskprøve 3, så er de velkomne i våre kursrom.

Vi legger hovedvekt på muntlige ferdigheter, men vi øver oss også i skriftlig norsk knyttet til gjøremål på arbeidsplassen. Kursene er skreddersydd og gjennomført i tett samarbeid med bedrifter.

Målet er å utvide dine karrieremuligheter. Det får du ved å tilegne deg solide, praktiske ferdigheter i norsk språk.

Smartstudy er også godkjent kurstilbyder i Kompetansepluss (kurs i basiskompetanse). Les mer om ordningen her.

Ta kontakt!

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon:

post@smartstudy.no

eller ring oss på telefon: +47 904 72 500

15 + 13 =

Informasjonen som legges inn i kontaktskjemaet blir brukt til å kontakte de som sender inn skjema, og blir ikke gitt videre til noen tredjeparter eller brukt i forbindelse med promotering av noe slag. E-post lagres internt i systemet, og kan bli slettet ved forespørsel.

Vi har mye på hjertet.

Smartstudy ønsker å delta i det offentlige ordskiftet. Se noen av våre bidrag her.

Her finner du oss
Smartstudy AS
Innovasjonspark Stavanger
Prof. Olav Hanssens vei 7a
4021 Stavanger

©
OM SMARTSTUDY
The way to learn! Smartstudy skiftet navn i april 2018 – fra Smi språk og kultur AS. Smi språk og kultur ble etablert desember 2015 og var inntil da en avdeling i smi human AS – et selskap som har røtter helt tilbake til 1990. Fra 1. januar 2016 ble de ansatte i avdelingen språk og kultur i smi human overført til det nye selskapet Smi språk og kultur AS. All erfaring opparbeidet i smi human dannet basis for det nye selskapet.
Farid Ghiami er selskapets daglige leder, og med navneskiftet til Smartstudy søker vi flere og nye markeder. Mennesker skal alltid lære – og vi ønsker å bidra til læringen på den beste måten.

Pin It on Pinterest