Integreringsmesterne – Farid Ghiami i samtale med flyktningkonsulent Fauzia Hashi

Integreringsmesterne er en serie kortfilmer fra Smartstudy.

Hvordan er det å integrere seg? I denne serien møter du mennesker fra mange land som har tanker om det å bli en del av det norske samfunnet. De forsørger seg selv og sin familie og er med og skaper verdier der de bor. Vi har lyst å fortelle historiene om noen av de som har lykkes med integreringen – eller som har bidratt til det.

Øvelse gjør mester, heter det – så vi kaller dem “Integreringsmesterne”.

I denne episoden samtaler daglig leder i Smartstudy, Farid Ghiami, med Fauzia Hashi, flyktningkonsulent i Risør kommune. Filmen er tekstet!

 

Previous

Her finner du oss
Smartstudy AS
Innovasjonspark Stavanger
Prof. Olav Hanssens vei 7a
4021 Stavanger

©
OM SMARTSTUDY
The way to learn! Smartstudy skiftet navn i april 2018 – fra Smi språk og kultur AS. Smi språk og kultur ble etablert desember 2015 og var inntil da en avdeling i smi human AS – et selskap som har røtter helt tilbake til 1990. Fra 1. januar 2016 ble de ansatte i avdelingen språk og kultur i smi human overført til det nye selskapet Smi språk og kultur AS. All erfaring opparbeidet i smi human dannet basis for det nye selskapet.
Farid Ghiami er selskapets daglige leder, og med navneskiftet til Smartstudy søker vi flere og nye markeder. Mennesker skal alltid lære – og vi ønsker å bidra til læringen på den beste måten.

Pin It on Pinterest

Share This