Sist Oppdatert: 15.08.2018

Personvern og Cookies

Personopplysninger er data og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Det kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og ip-adresse, eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å anslå hvilken person som befinner seg bak dataene.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Smartstudy AS sitt nettsted. Smartstudy AS (org.nr. 916 362 714) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn fra nettsiden.

Personopplysninger som hentes inn og formålet med bruken

Informasjon som innhentes (som du selv deler med oss)
– Firmanavn
– Kontaktperson
– E-post og telefonnummer
– Informasjon om din bruk av nettsiden; hvilke undersider som besøkes, IP-adresse, hvor lang tid du har vært på nettsiden.
Informasjonen samles inn med hjelp av Google Analytics og blir anonymisert.

Smartstudy samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og person-nummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Hvordan behandles, lagres og slettes opplysningene
Informasjonen som hentes inn lagres i Outlook til vi får gitt deg den kundeservicen du fortjener. Informasjonen vil ikke bli brukt til markedsføring.
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Personopplysninger deles ikke med tredjeparter. Smartstudy bruker under-leverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av oss.

Google Analytics
Vi tracker brukeratferd på nettsiden med anonyme cookies for å overvåke aktivitet på nettsiden, samt forbedre opplevelsen.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på nettsiden, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettighetene dine

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Dersom du mener at Smartstudy ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven, har du rett til å klage til aktuelle tilsynsmyndighet; Datatilsynet. Kontaktinformasjon finnes på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Smartstudy AS, Postboks 8034, Postterminalen, 4021 Stavanger

Telefon: 904 72 500

E-post: post@smartstudy.no

Her finner du oss
Smartstudy AS
Innovasjonspark Stavanger
Prof. Olav Hanssens vei 7a
4021 Stavanger

©
OM SMARTSTUDY
The way to learn! Smartstudy skiftet navn i april 2018 – fra Smi språk og kultur AS. Smi språk og kultur ble etablert desember 2015 og var inntil da en avdeling i smi human AS – et selskap som har røtter helt tilbake til 1990. Fra 1. januar 2016 ble de ansatte i avdelingen språk og kultur i smi human overført til det nye selskapet Smi språk og kultur AS. All erfaring opparbeidet i smi human dannet basis for det nye selskapet.
Farid Ghiami er selskapets daglige leder, og med navneskiftet til Smartstudy søker vi flere og nye markeder. Mennesker skal alltid lære – og vi ønsker å bidra til læringen på den beste måten.

Pin It on Pinterest