Stor lansering av Introduksjon.no // 19. juni 2018, kl. 10-1130

Bli med på lansering av en splitter ny digital og skybasert interaktiv opplæringsplattform – utviklet av folk som vet hvor skoen trykker. Nå er Introduksjon.no tilgjengelig på stasjonære og mobile enheter.

 

Meld deg på her:

https://www.facebook.com/events/217613012166535

 

Lære fag og språk der du er!

Innholdet i Introduksjon.no kan tilrettelegges for mangt og mye, men nå har vi vektlagt «Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere», hvor domenet Arbeidsliv blir særlig vektlagt. Hva trenger du å lære i norsk for å komme i jobb?

Og Introduksjon.no er også mye mer! Den er en helhetlig plattform for alle typer opplæring innen fag og språk. Du kan ha alt med deg alltid – og det er lett å lære i mikroøkter.

 

Program for lanseringen

10.00 Lansering!
Sang ved Kjell Inge Torgersen, artist – og konferansier
Foredrag ved Gølin K. Nilsen om språklæring og undervisning i en arbeidskontekst – og sammenhengen mellom fagspråk (LSP) og språkkompetanse.
Presentasjon av Introduksjon.no ved Farid Ghiami.
Spørsmål og kommentarer fra salen.

Kl 11.30 Lunsj
Lunsj fra Fazer – Måltidets Hus

Previous

Next

Her finner du oss
Smartstudy AS
Innovasjonspark Stavanger
Prof. Olav Hanssens vei 7a
4021 Stavanger

©
OM SMARTSTUDY
The way to learn! Smartstudy skiftet navn i april 2018 – fra Smi språk og kultur AS. Smi språk og kultur ble etablert desember 2015 og var inntil da en avdeling i smi human AS – et selskap som har røtter helt tilbake til 1990. Fra 1. januar 2016 ble de ansatte i avdelingen språk og kultur i smi human overført til det nye selskapet Smi språk og kultur AS. All erfaring opparbeidet i smi human dannet basis for det nye selskapet.
Farid Ghiami er selskapets daglige leder, og med navneskiftet til Smartstudy søker vi flere og nye markeder. Mennesker skal alltid lære – og vi ønsker å bidra til læringen på den beste måten.

Pin It on Pinterest

Share This