Integreringsmesterne – Farid Ghiami i samtale med Fereshteh Kamyab

Integreringsmesterne er en serie kortfilmer fra Smartstudy.

Hvordan er det å integrere seg? I denne serien møter du mennesker fra andre land som har blitt en del av det norske samfunnet. De forsørger seg selv og sin familie og er med og skaper verdier der de bor. Vi har lyst å fortelle historiene om noen av de som har lykkes med integreringen. «Øvelse gjør mester», heter det – så vi kaller dem “Integreringsmesterne”.

I denne episoden samtaler daglig leder i Smartstudy, Farid Ghiami, med Fereshteh Kamyab, tannhelsesekretær ved Tannlegesenteret Vågen i Sandnes.

Filmen er tekstet på norsk bokmål.

Previous

Next

Her finner du oss
Smartstudy AS
Innovasjonspark Stavanger
Prof. Olav Hanssens vei 7a
4021 Stavanger

©
OM SMARTSTUDY
The way to learn! Smartstudy skiftet navn i april 2018 – fra Smi språk og kultur AS. Smi språk og kultur ble etablert desember 2015 og var inntil da en avdeling i smi human AS – et selskap som har røtter helt tilbake til 1990. Fra 1. januar 2016 ble de ansatte i avdelingen språk og kultur i smi human overført til det nye selskapet Smi språk og kultur AS. All erfaring opparbeidet i smi human dannet basis for det nye selskapet.
Farid Ghiami er selskapets daglige leder, og med navneskiftet til Smartstudy søker vi flere og nye markeder. Mennesker skal alltid lære – og vi ønsker å bidra til læringen på den beste måten.

Pin It on Pinterest

Share This